01273 494657 enquiries@dwcsouth.com

Shoreham Community Centre, Sussex

Shoreham Community Centre, Sussex

DWC South were delighted to be awarded the contract at Shoreham Community Centre. This large modern extension to the original building provided them with not only a brand new prestigious, light and airy entrance foyer but also a whole host of ancillary rooms, office suites and a welcome upgrade of their existing facilities. A further significant feature was the first floor council chamber with seating for over 200 of its members.

In addition to fire-stopping and air penetration work our total remit included the dry lining and plastering of the sixty plus rooms and corridors together with a variety of suspended ceilings. In particular, the acoustically enhanced plasterboard ceiling within the high level entrance foyer created an excellent first impression for visitors to the centre. The client, construction team and DWC South were all very proud of the finished result.

 

Return to main page

Back

Return to main page

Back